bestwifibg1
Houdt elke ransomware variant tegen
Shadow

Endpoint Detection and Response (afgekort EDR) is een cybersecurity oplossing, voor het detecteren, onderzoeken en het stoppen van verdachte activiteiten en gedrag op endpoints. Met een EDR-oplossing, kunnen beveiligingsanalisten proactief handelen bij abnormaal gedrag.

Kwaadaardig gedrag kan vervolgens automatisch geblokkeerd worden om gegevensuitwisseling, versleuteling of andere netwerk activiteiten te voorkomen. Het resultaat is het in real-time stoppen van ransomware zonder het systeem van het netwerk te moeten verwijderen en zonder bedrijfscontinuïteit te verstoren.

Cybereason Anti Ransomware

De Cybereason Anti-Ransomware oplossing maakt gebruik van meerdere lagen van gedragsgebaseerde detectie. Hierdoor houdt Cybereason elke ransomware-versie tegen, zelfs de nog nooit eerder geziene varianten. Dit maakt Cybereason tot een van de meest effectieve anti ransomware oplossingen en worden ze geroemd om hun nieuwe en innovatieve visie op beveiliging van de endpoints.

Preventie en onderschepping

Cybereason gebruikt een combinatie van gedragsdetecties en eigen opsporingsmethoden om de meest complexe ransomware-dreigingen te herkennen. Daardoor kan de aanval worden beëindigt voordat kritieke gegevens kunnen worden versleuteld. Een onderdeel van deze technologie is de Artificial Intelligence (AI) die het herkennen van ransomware snel en met minimale impact op de client uitvoert.

Cybereason onderzoekers doen dagelijk onderzoek naar de nieuwe hackmethodes en verrijken een steeds groter wordende pool aan gedragsinformatie en technieken. Hierdoor blokkeert Cybereason ook nog niet bekende ransomware-varianten.

Bestandsloze ransomware

Het is tegenwoordig niet meer zo dat alleen door actief een bestand aan te klikken uw endpoint geïnfecteerd kan worden met malware. Bestandloos kan in deze context betekenen dat een poging tot binnendringen via een kwaadaardige macro in een word document plaatsvindt, of bijvoorbeeld via een script op een webpagina. Ransomware die is verborgen in de meest voorkomende zakelijke documentformaten (zoals MS Office bestanden) wordt dus gedetecteerd.

Cybereason onderschept aanvallen die gebruikmaken van bestandsloze en MBR-gebaseerde ransomware die traditionele antivirustools missen.

Automated Threat Hunting

Automated Threat Hunting spoort en indicatoren van cyberaanvallen continue en automatisch op. Bij een aantal van deze opgespoorde indicatoren gaat men over op Proactive Threat Hunting. Met Proactive Threat Hunting wordt de onderzoek verricht naar de verdachte acties die afzonderlijk wellicht toegestaan zijn, maar gecombineerd een kwaadaardig karakter kunnen hebben.

Garantie

Een garantie van $1.000.000

Cybereason staat achter hun technologie, mensen en beveiligingsprocessen en hebben als doel een technologie te ontwikkelen die klaar is voor de toekomst, aanvallen kan voorkomen en beëindigen. Dat doel ondersteunen ze met een garantie van 1 miljoen dollar voor elke klant die een datalek meemaakt binnen een, door Cybereason, beveiligde omgeving.