Garantie op bescherming tegen inbreuken

Cybereason is opgericht met de missie om actief het gevecht aan te gaan met cybercrime.  Cybereason weet als geen ander hoe het eraan toe gaat in de wereld van cyberattacks. Het team bestaat namelijk uit ’s werelds knapste koppen uit defensie, inlichtingendienst en de enterprise security. Hiermee vormen zij een nieuw soort cyberbeveiligingsbedrijf, een bedrijf dat toekomstbestendige bescherming biedt en een einde maakt aan cyberaanvallen.

Ze staan achter hun technologie, mensen en beveiligingsprocessen en hebben als doel een technologie te ontwikkelen die klaar is voor de toekomst, aanvallen kan voorkomen en beëindigen.

Dat doel ondersteunen ze met een garantie van 1 miljoen dollar voor elke klant die een datalek meemaakt binnen een, door Cybereason, beveiligde omgeving.

De Cybereason Breach Protection Warranty maakt onderdeel uit van het Cybereason Ultimate-pakket. Dit uitgebreide endpointbeveiligingspakket combineert de toonaangevende preventie-, detectie- en responsmogelijkheden van het Cybereason Defense Platform.  Dit Ultimate pakket komt dus met een garantie van 1 miljoen dollar tegen inbreuken.

Meer weten? Neem contact op met ons.